Rólunk

Cégünk Magyarország egyedülálló motorfelújító vállalkozása, mely hivatalos BOSCH DIESEL CENTER minősítést szerzett, mindamellett, hogy a DELPHI és SIEMENS VDO kiemelt felújító partnerei is vagyunk. Hivatalos felújító partnerként rendelkezésünkre áll a gyári javítási technológia, valamint elérhetőek számunkra a gyári cserealkatrészek is.  Ezek összessége teszi lehetővé az adagolók és injektorok kiemelkedő minőségű felújítását, az EURO 0-tól a legmodernebb Common Rail rendszerekig.

Évtizedek óta javítjuk a mezőgazdasági-, teher- és építőipari gépek mechanikus valamint elektromos szabályzású (EDC)  soros- és forgóelosztós adagolóit, továbbá vállaljuk a legkorszerűbb haszongépjárművek Unit Injectorait, PLD- és Common Rail rendszerek felújítását gyári technológia alapján.

A BOSCH DIESEL CENTER minősítésnek, DELPHI és SIMENS VDO gyártói kapcsolatunknak köszönhetően, cégünk a diesel alkatrészeket olcsóbban tudja beszerezni, mint az autóját vagy a gépét forgalmazó cég. Fontos kiemelni, hogy mi kizárólag eredeti gyári alkatrészeket szerzünk be, legyen ez injektor javítás vagy komplett befecskendező csere. Javítás esetén minden esetben jegyzőkönyvet állítunk ki a cserélt alkatrészek és a tesztpadon mért értékek (szemben a gyártó által megadott tűrésértékek) feltüntetésével, amit a gyártó rendszerében is rögzítünk, hogy bárki által hozzáférhető és ellenőrizhető legyen.

Várjuk ajánlatkérését!